Elisabeth satser på velværetilbud

En ny velværeklinikk er på plass i Klepp-bygget på Straumen. Elisabeth Alkanger står bak «Fresh Up Spa» som tilbyr ulike behandlinger.

PÅ PLASS: Denne uka startet Elisabeth Alkanger opp «Fresh Up Spa» i Klepp-bygget på Straumen. Hun ser fram til å komme ordentlig i gang.Foto: Elfi Leinan

Nyheter

Både fotpleie, makeup for dag, kveld og bryllup, forming og farging av vipper og bryn, voksing og massasje står i dag på lista over det Alkanger kan by på ved «Fresh Up Spa».

– Jeg er spent på om inderøyningene er interesserte i tilbudet, og håper selvfølgelig at de vil benytte seg av det, smiler hun.

Vil utvide

Allerede i oppstartsuka forteller hun at hun ikke er fremmed for å utvide tilbudet etter hvert. Alkanger kan nemlig i utgangspunktet også gi ansiktsbehandlinger som peel, rens, masker og utklemming av urenheter. I tillegg ser hun ikke bort ifra at hun vil kurse seg innen andre fag på samme felt.

– Men så langt venter jeg med både ansiktsbehandlinger som er kostbare, og med tilleggsutdanning, til jeg har litt mer innsikt i om det er noe folk her ønsker, sier hun.

Bred utdanning

Alkanger har gått både hair- og makeup-artist-skole og er i tillegg utdannet ved hud- og spaakademiet i Trondheim. Hun har siden utdanningene drevet egen bedrift i Bodø, og arbeidet ved ulike spaklinikker i byen i nord.

– I tillegg har jeg jobbet en del innen helsesektoren, og trives med folk. Interessen for feltet startet nok da jeg kom i alderen hvor man begynner å sminke seg selv. Siden har det ballet på seg, sier Alkanger, som flyttet til Inderøy for omtrent et år siden.

Vil prøve seg

Ideen om å starte opp for seg selv også her, kom etter graviditet.

– Jeg var plaget med ryggen, og kjente at jeg skulle ønske det var et massasjetilbud i Inderøy. På den tida var ikke «Inderøy Massasje», som jeg i dag deler lokaler med, startet opp. Jeg tenkte at så lenge jeg ville ha en massasje, så vil sikkert også andre det, og bestemte meg rett og slett for å prøve meg på markedet selv, forteller Alkanger, som gleder seg til å komme ordentlig i gang med behandlingene sine.

Håper på fulltid

Per nå er åpningstidene basert på timebestillinger, men Alkanger forteller at hun på sikt ønsker å holde åpent hver dag.

– I tillegg skulle jeg gjerne sett at det var mulig med drop-in-timer her. Det er imidlertid litt vanskelig å få til uten en resepsjon. Men hvem vet – om det går strålende kan man kanskje komme dit en dag, avslutter hun.