Tema

tirsdag 12.12 2017

Hilde ble norsk mester

Hilde Haavik Dretvik fra Sandvollan sikret seg NM-gullet i benkpress utstyrsfritt i helga.

mandag 11.12 2017

Trives med nytilværelsen i Sirdal

Ole-Marius Bach har en ambisjon om å bli trener ved et av skigymnasene i fylket. For å få det ønsket oppfylt, har han reist ut for å skaffe seg mer erfaring.

torsdag 30.11 2017

Nytt turkart for salg

Verdal orienteringsklubb er på banen med nytt turkart.

fredag 24.11 2017

Produserer snø for harde livet

Med en ny snøkanon som produserer opp til 10 liter snø i sekundet, står skiløypene ved Petter Northug stadion snart klare til bruk.

onsdag 22.11 2017

Sanket medaljer i NM

Røra Taekwondo stilte med sju deltakere i NM, og fem sikret seg medalje. Den gladeste var nok Magnus Johnsen som kjempet seg til gull etter en særdeles spennende finalekamp.

mandag 13.11 2017

Inviterer til byttedag

– Vi håper mange møter opp med brukt sportsutstyr, og da særlig vintersportsutstyr, sier nest- leder i Røra IL, Anders Røflo.

Første kamp for guttelag

Inderøys guttelag i 10-årsklassen i håndball har per dags dato kun fire spillere, men med lån fra J10 ble det kamp mot Verdal sitt G10-lag.

torsdag 02.11 2017

Tomas er klar for en helt ny epoke

Tomas Northug bestemte seg i vår for å kutte toppsatsingen i langrenn. Det blir allikevel OL-deltakelse på Framverran-gutten. Tomas blir nemlig ekspertkommentator under de olympiske vinterlekene.

Gjør det bra på fotballbanen

Det er få trønderske jenter som satser så hardt på fotballen som det Serine Haga gjør. 13-åringen fra Vangshylla spiller fotball stort sett hver dag, og drømmer om å gjøre fotballen til levebrød.