Bandwagon-juryen har lyttet gjennom alle innsendte bidrag, og vil i første podcast ta for seg de som hadde kommet inn per 14. juni. Eller, det vil si, alle artistene fra A til L. M til Å vil følge i podcast-episode to. I podcasten kan du høre hvordan juryen diskuterer seg fram til sine to favoritter - Jonas Brekke fra Trondheim og metalbandet Ingo fra Oslo. Men hvem av dem som går til finalen er det du som bestemmer!

Hør låtene her:

Jonas Brekke - Tomorrow's Avenue

INGO - Know No Better

Her kan du stemme:

For hver episode har juryen plukket ut to låter som leserne kan få være med å stemme på. Vinneren for hver episode går til en finalerunde.

Hovedvinneren vil få 50.000 kroner, samt coaching fra en av ekspertene i sin sjanger. De vil også få spillejobb på en av Trondheims største festivaler, avhengig av hvilken sjanger de tilhører.

Sparebanken Midt-Norge er sponsor for Bandwagon.

Odin og Marius, Tix sine arvtakere?


Bandwagon-juryen

Åge Sten Nilsen eller «Glam», som vi først lærte ham å kjenne, er TV-programleder og vokalist i bandet Wig Wam, som blant annet har representert Norge i Melodi Grand Prix (2005). Bandet ble i januar i år superkjendiser også i USA, da HBO Max slapp TV-serien «Peacemaker», hvor bandets musikk blir brukt i den meget spektakulære introen.

Fikk sparken, seks dager før overraskelsen som snudde opp ned på alt: – Det har vært mye kok

Ida Jenshus vant Spellemannpris i country-klassen for alle de tre første albumene sine, en bragd kun DumDum Boys har klart tidligere. Hun ble også nominert til Spellemannprisen 2014 i klassen popsolist, for sitt fjerde album «Let it Go», samt har vunnet Bendiksenprisen (2010), Nord-Trøndelag fylkes kulturpris (2014) og NOPAs tekst- og musikkpris i åpen klasse.

Nå er første smakebit på Idas neste album her: – Man er aldri alene om å føle at ting er vanskelig

Rachel Nordtømme har, i tillegg til en imponerende friidrettskarriere som involverer 3 NM-gull, 5 NM-sølv og 8 NM-bronse, jobbet som kommunikasjons- og markedssjef for festivalen Festningen siden 2018.

Nye artister klar for Festningen

Stig Jakobsen er sjefredaktør i avisa Nidaros, men var musiker i sitt tidligere liv, hvor han turnerte 18 land og til og med hadde fire singler på VG-lista og to på Billboard's Digital Song Chart.

Wig Wam til topps i USA: – Nå kan vi faen meg si at vi er verdensstjerner

Her kan du høre alle innsendte bidrag