Gå til sidens hovedinnhold

Inderøyningen stenger redaksjonen for besøkende

Fra mandag 4. januar, blir det ikke mulig å besøke redaksjonslokalet til Inderøyningen i Øvergata 4. Smittesituasjonen i Inderøy gjør vår lille redaksjon sårbar. Vårt viktigste arbeid nå er å sørge for god og riktig informasjon til våre lesere under det lokale koronautbruddet, da må vi redusere sjansen for smitte hos våre ansatte.

I løpet av romjulen har smitten av korona eksplodert i Inderøy. Det medfører at også Inderøyningen vil ta sine forholdsregler for å begrense smitterisikoen for sine ansatte.

Vår lille redaksjon er sårbar, og vi velger derfor å være føre var. Fra og med mandag vil det ikke være mulig å besøke redaksjonslokalene våre, men vi vil være tilgjengelig på mail og telefon som alltid.

Lokalavisas viktigste arbeid nå er å sørge for god og riktig informasjon til våre lesere under det lokale koronautbruddet, da må vi redusere sjansen for smitte hos våre ansatte.

Vi skal fortsatt være til stede, sørge for intervjuer med de ansvarlige i kommunen og i offentlig tjenesteyting. Vi skal fortelle de viktige historiene og formidle den viktige informasjonen om hvordan befolkningen i Inderøy kan takle situasjonen kommunen nå står oppe i.

Har du noe på hjertet, er det noe du reagerer på eller noe du savner informasjon om?

Send oss en mail på redaksjonen@inderoyningen.no

Eller ta kontakt på telefon: 400 06 745

Kommentarer til denne saken