Problem

Må logge inn hver gang

Opplever du at du må logge inn med brukernavn og passord hver gang du skal lese eAvisa eller pluss-saker i i Inderøyningen, så er det trolig fordi mobiltelefonen, nettbrettet eller pc-en er innstilt på privat nettlesing.
Kundeservice

Vanligvis er det tilstrekkelig å logge seg inn på inderoyningen.no bare én gang for hver enhet (mobil, brett, pc). Deretter husker nettleseren brukernavn og passord.

Hvis den ikke gjør det, og du blir bedt om å logge inn hver gang, skyldes det høyst sannsynlig at nettleseren (Safari, Chrome, Firefox o.l.) er innstilt på privat nettlesing. Med denne innstillingen slått på, kan du besøke nettsteder uten at det lages søkehistorikk i nettleseren.

Men det betyr også at nettleseren (f.eks. Safari på iPhone) ikke vil huske innloggingsinformasjon som brukernavn og passord til Inderøyningen. Når privat nettlesing er slått på, må du derfor logge inn på nytt hver gang du skal lese eAvisa eller pluss-saker på inderoyningen.no.

Slik slår du av privat nettlesing

Safari:
Gå til nederste linje på skjermen og trykk på symbolet som viser flere sider (nederst til høyre). Klikk deretter på "Privat".

Firefox:
Meny - Innstillinger - Perssonvern og sikkerhet: Hak av for "Husk brukernavn og passord for nettsteder"

Chrome:
Trykk på Bytt fane Bytt fane øverst til høyre. Du ser åpne inkognitofaner til høyre.

Internet Explorer:
Lukk InPrivate-vinduet (X).