Slik kommer du i gang - trinn 2

Registrering

SPiD må koples sammen med vårt abonnentregister for at du skal kunne logge deg inn og lese eAvis og pluss-saker.

Har du fått opp dette bildet, må du registrere deg så vi får koplet SPiD-innlogging og abonnentregister. 

Kundeservice

Eksisterende abonnent

 • Denne sammenkoplingen skal skje automatisk for eksisterende abonnenter som har SPiD-konto. Det forutsetter at e-postadressene er like hos oss og hos SPiD. Er de ikke det, finner SPiD ikke abonnementet, og du får feilmeldingen du ser over. Da må du selv foreta sammenkoplingen ved å registrere deg.

  Du kan finne abonnementet ditt både ved å sende oss mobilnummeret ditt og ved å sende oss kundenummeret ditt. Det gjør du ved å klikke på "Søk opp mitt abonnement" (se bildet ovenfor) eller ved å klikke på "Registrer deg" (se bildet nedenfor).

  Om du ikke får tilbakemelding, skyldes det trolig at vi ikke har registrert e-postadresse på ditt abonnement. Dette må i så fall legges inn manuelt. Ta kontakt med kundeservice på 400 06 745 eller send oss en e-post.

Ny abonnent

 • Her skal sammenkopling skje samtidig med at du bestiller abonnementet. Har du likevel fått meldingen over, så har det sannsynligvis skjedd feil i registreringen. Da kan du først prøve å registrere deg som eksisterende abonnent, se ovenfor.

  Gir dette ikke noe resultat, ta kontakt med kundeservice på 400 06 745 eller send oss en e-post.

Ikke abonnent

 • Du kan også ha fått feilmeldingen over dersom du ikke er abonnent, eller det har skjedd feil under bestillingen.

  Klikk her for å bestille abonnement eller klikk på handlevogna (se det øverste bildet på denne siden).

   

Problemer med registrering eller oppstart?

Ta kontakt med vår kundeservice på tlf. 400 06 745 i åpningstida hverdager, eller send en e-post til abonnement@inderoyningen.no.

Eller trykk på "Hjelp" nedenfor for å få flere nyttige tips.