Randi døde 17. august på Sykehuset Levanger. Trist og uforståelig. Den livsglade og varme Randi er ikke sammen med oss lenger. Saniteten har mista et medlem. Et medlem som har vært aktiv i over 60 år. Hun begynte i det som da het Sakshaug unge sanitet, et arbeidslag under Inderøy sanitetslag. Randi var formann en periode. I mange år hadde hun ansvar for fotpleien. Fotpleieren bodde i Verdal og tok turen til Straumen noen ganger i året og stelte føtter til de som ønsket og hadde behov, og det måtte organiseres.

Randi hjalp til i bassenget på Inderøy samfunnshus, varmebading hver lørdag i mange år. Randi var lett å be, snar til å melde seg på når noe skulle gjøres. På Straumens Dag var hun uvurderlig. Hun lånte ut mesteparten av utstyret til rømmegrautsalget, alt fra pengeskrin, visper, auser og kasseroller. Solgte graut og ordna både før og etterpå.

Først og fremst var Randi en bauta i familien. Randi har kokt mye kjøttsuppe, laga mye klubb og annen «sikringskost» og invitert storfamilien, noe de har satt pris på i en travel hverdag. Utallige brød har hun baka og gitt bort. Kaffe, vafler og heimbakt er blitt servert i et gjestfritt hus.

Randi stelte godt med Per, ektemann og arbeidspartner i snart 60 år. Randi var sterk og var med i alt gårdsarbeid, samtidig som mat og hus skulle være på stell. Hun svikta heller ikke da Per vart sjuk for 12 år siden. Rart at Per gikk bort 6/9, 3 uker etterpå. De har vært sammen i arbeid og fritid. Delt alt.

Randi har vært en god venninne i 55 år. Vi har delt sorger og gleder. Mest gleder. Du verden så mye artig vi har hatt det. Hun har vært en god samtalepartner, ei en kunne stole på. Alltid velkommen i Skjervoldgården.

Randi vil bli savnet av alle som hun betydde så mye for. Savnet er selvsagt størst hos Kirsten og Petter og familien.

Det er trøst i gode minner.

Marit