NT24 – Næring i Trøndelag – er avisene i TA Media og Amedias næringslivssatsing i Trøndelag. Målet er å speile stort og smått fra næringslivet i fylket.

– Noen saker produseres av avisene i samarbeidet som Inderøyningen er en del av, mens andre produseres av journalistene i NT24. Samarbeidene aviser er Inderøyningen, Trønder-Avisa, Namdalsavisa, Steinkjer-Avisa, Snåsningen, Meråkerposten, ILevanger, Nidaros og Arbeidets Rett, forteller Pia Marie Lerseth, redaktør i Inderøyningen.

Samme innlogging

For at du skal kunne lese alt innhold på NT24 må du logge deg inn med samme mobilnummer og passord som du bruker for å lese Inderøyningen på nett. Du logger deg enkelt inn ved å gå inn via en plussartikkel merket med NT24.

Både Inderøyningen og NT24 har nyhetsapper. Appen gir deg lett tilgang til nyhetene, og du kan velge å bli varslet om store nyheter, eller andre ting du er interessert i. For å finne Inderøyningens nyhetsapp til iPhone trykker du her. Har du Android-telefon, trykker du her.

NT24s app finner du her: App store for iOS og Google Play for Android.

Skreddersydd varsling

Fordelen med å ha nyhetsappen, er at du selv kan velge hvilke nyheter du vil varsles om. Inderøyningen har opprettet en rekke emneord, eller såkalte taggs som du kan velge i. Bor du på Røra, og vil varsles om alle saker som handler om Røra, så haker du av for det. Vil du vite alt Inderøyningen skriver om kultur, sport, eller politikk, så markerer du av for varsling om disse.

Skulle du få problemer med pålogging eller varslingsvalg, så er det bare å ta en telefon til oss, eller komme innom i Øvergata 4, så skal vi hjelpe deg i gang.

Trenger du hjelp? Ta kontakt med kundeservice på telefon 32 27 70 38 (åpent 8.00–15.30 på hverdager).