Med ett klikk kan du nå få tilgang til alt plussinnhold i Inderøyningen i hele januar.

– Vi håper mange vil benytte seg av denne muligheten. De som ikke leser Inderøyningen så ofte, kan nå få et innblikk i hva vi leverer hver dag, helt kostnadsfritt, sier Pia Marie Lerseth, redaktør i Inderøyningen.

Krever innlogging

Leserne som tegner seg for gratis tilgang, vil bli bedt om å logge inn med aID. Hvis man ikke har en bruker fra før, må dette opprettes.

Du trenger ikke oppgi betalingsinformasjon, og det vil ikke bli trukket penger når tilgangen løper ut i februar.

– Det blir mye spennende å lese om i Inderøyningen i Januar. Vi skal blant annet lansere en serie om Skarnsundbruas historie og kommunesammenslåingens 10-årsjubileum. Nye tilbud ved Inderøy videregående skal avsløres, og vi får et innblikk i hvordan livet arter seg fra stortingsbenken. Dessuten er det frivillighetens år, og er det en plass frivilligheten står sterkt, så er det her i Inderøy. Det skal vi markere, forteller Lerseth.

Eksklusivt for abonnenter

Tilbudet om gratis tilgang gjøres i forbindelse med at Inderøyningen gjenoppretter kravet om at man må være innlogget abonnent for å få tilgang til eksklusivt innhold.

Fra 28. desember og frem til torsdag 6. januar har alle plussartikler i Inderøyningen vært tilgjengelig for alle. Dette skjedde som en konsekvens av at vår tjenesteleverandør Amedia ble rammet av et dataangrep.

– Da systemene våre ble rammet, ble tilgangen til plussartikler rutinemessig åpnet for å sikre at alle abonnenter skulle få tilgang til journalistikken de har betalt for. Nå vet vi at vi er i stand til å gi abonnentene som har betalt trygg tilgang til journalistikken vår, samtidig gir vi også alle andre muligheten til å lese oss gratis ut januar. Så skal vi forsøke å være så relevant at også de blir med videre når gratisperioden er over, sier Lerseth.

Abonnementssystem nede

Flere systemer er fortsatt rammet av dataangrepet mot Amedia, som er eier og tjenesteleverandør for norske lokalaviser over hele landet. Dette har enkelte uheldige konsekvenser for eksisterende abonnenter. Blant annet er det på nåværende tidspunkt ikke mulig å si opp abonnementet.

– Vi har fortsatt ikke tilgang til vårt abonnementssystem. Dette betyr blant annet at det ikke er mulig å si opp abonnementet på nåværende tidspunkt, og det er heller ikke mulig å bli abonnent på vårt felles abonnementsprodukt +Alt. Dette jobber vi fortsatt med å finne løsninger på. Vi ønsker at det skal være så enkelt som mulig både å kjøpe og å si opp abonnementet sitt på våre aviser, sier konstituert forbrukermarkedsdirektør i Amedia, Carl Gustaf Eriksson.