Nå må du logge inn på nytt for å lese Inderøyningen

LOGG PÅ: Mandag må alle abonnenter logge på på nytt for å lese Enderøyingen på nett eller som  E-avis.

LOGG PÅ: Mandag må alle abonnenter logge på på nytt for å lese Enderøyingen på nett eller som E-avis.

Mandag lukkes Inderøyningens nettside, og alle abonnenter på logge på på nytt. Da blir det mer innhold tilgjengelig for alle abonnenter.

DEL

Trønder-Avisa konsernet har inngått et tett og godt samarbeid med Amediakonsernet, som eier mer enn 70 aviser landet over. Det får positive konsekvenser for Inderøyningens lesere. Størst forskjell blir det på nettavisen.

Inderoyningen.no vil få et moderne utseende, og daglige oppdateringer av nyheter, hendelser, sports- og kulturbegivenheter som involverer små og store inderøyninger.

Oppgraderingen av nettsidene betyr at dagens innlogging fases ut. Det betyr at Inderøyningens lesere må lage seg en ny bruker for å lese nyheter og e-avis på nett. Den nye innloggingsløsningen heter aID og brukes av de fleste andre Amedia-aviser i Norge. Registreringen kan du gjøre allerede nå.

Ny innlogging her

Inderøyningen har også fått en helt ny nyhets-app som kan lastes ned for din telefon. Her kan du selv be om hvilke nyheter du vil varsles om med push-varsel.

1 kroner for tre måneder

I forbindelse med at vi fornyer oss digitalt, blir det også mulig å skaffe seg et abonnement til en rasende billig pris.

Tilbudet finner du her:

Ny abonnent

Abonnementstilbudet blir tilgjengelig når vi skur på lukking på mandag . Digitalt abonnement vil koste kr 1,- for tre måneder. Dette må dere bestille på linken over.


Skulle dere ha behov for hjelp med påloggingen, ring oss eller stikk innom i Øvergata fire.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken