Emilie (23) tilbyr velværemassasje

For omtrent en måned siden startet Emilie Grande fra Mosvik opp Inderøy Massasje i Klepp-bygget på Straumen.

NYOPPSTARTET: Emilie Grande (23) fra Mosvik har i omtrent en måned kunnet tilby velværemassasje i Klepp-bygget. Hun forteller at hun fått gode tilbakemeldinger. 

Nyheter

Og så langt ser det ut til å gå svært bra for den unge massøren.

– Kundene som har vært innom har gitt meg gode tilbakemeldinger og bestiller nye timer, så jeg er veldig fornøyd med oppstarten, sier Grande.

Langvarig interesse

Mosbyggen har alltid villet jobbe med folk, men var i lang tid usikker på hvilken retning hun skulle gå for å oppfylle drømmen. I april ble hun imidlertid ferdigutdannet som velværemassør i Stavanger.

– Interessen for massasje startet for ei god stund siden, og allerede før jeg begynte på skolen masserte jeg litt på venner og familie. Siden de var fornøyde med innsatsen min, ble jeg motivert til å studere, og jeg har ikke angret ett sekund på valget så langt, smiler Grande.

Trives

Da hun sto ferdigutdannet var hun rimelig sikker på at hun ville starte opp for seg selv. Og valget falt på Straumen.

– Det var litt skremmende å starte egen bedrift, men jeg var innstilt på å satse, forteller Grande, som håper at hun skal kunne leve av å være massør.

– Det er vanskelig å vite helt sikkert siden jeg bare har holdt på en måneds tid nå, men jeg tror det skal gå bra, legger hun til.

I Klepp-bygget trives hun godt.

– Det er flere andre bedrifter her som driver litt i samme sjanger. Blant annet er det fotpleie på andre siden av gangen her. Det syns jeg er fint, sier 23-åringen.

Varm velvære

Grande forteller at hun har kunder i alle aldersgrupper.

– Noen kommer for ren velvære, mens andre ønsker å løse opp stivheter, muskelknuter og smerter, sier hun. I tillegg til å massere, benytter Grande seg for øvrig også av steiner som varmes opp og legges på ømme steder på kroppen.

– Steinene holder en temperatur på mellom 50 og 60 grader, og siden varme også gir velvære, syns mange det er godt med en sånn type behandling også, forteller mosbyggen.

Nå ønsker hun nye kunder velkommen.

– Hverdagen er travel for mange, så jeg ønsker å kunne glede andre med det jeg gjør, avslutter hun.