Prisdryss under NM i kjøttprodukter

Landets beste julepølser og kjøttboller er produsert av, og du kjøper dem hos, Inderøy Slakteri.

KVALITET: De ansatte på Inderøy Slakteri har hver dag fokus på kvalitet og produktutvikling. Det høster de priser og anerkjennelse for. 

Medaljer: Inderøy Slakteri kunne dra hjem fra Oslo med hele tre medaljer og diplomer. 

Nyheter

Forrige uke var det NM i kjøttprodukter, med prisutdeling i hovedstaden. Stolte representanter for Inderøy Slakteri, Jonas Lindseth Gausen og Steinar Susegg, kunne dra hjem med edelt metall i bagasjen.

Best på julepølse og kjøttboller

– Slakteriets grove julepølse med nellik og appelsin fikk sølvmedalje, og vår «juleknakk» fikk gull. Til topps gikk også våre kjøttboller, som er et av våre største produkter, sier daglig leder Håvard Gausen.

Han forteller at over 530 produkter fra landets største produsenter deltok i konkurransen, og det ligger stor bransjemessig prestisje i både deltakelse og å vinne medaljer i NM.

Et kvalitetsbevis

Å vinne to gull og sølv under NM i kjøttprodukter er ifølge Gausen en stor anerkjennelse av håndverket til de ansatte i produksjonen.

– Konkurransens jury er et godt sammensatt testpanel av fagfolk, og det er verdifullt for oss med dette kvalitetsbeviset, smiler Gausen og roser de ansatte i produksjonen.

– Uten deres entusiasme og interesse for faget hadde ikke dette gått!

Fokus på samarbeid

I tillegg til produksjon av sitt standardsortiment jobber de ansatte på Inderøy Slakteri kontinuerlig med utviklingen av nye produkter.

Slakteriet har i vinter også et samarbeid sammen med Øyna – kokkene Henning Nørholm og Fredrik Wagerfors som skal ha slakteriet som arbeidsplass et par dager i uken denne vinteren.

– Vi produserer en del produkter både for Øyna og andre lokale gårdsmatutsalg, og har stor tro på slike samarbeidsprosjekter.

De krydrer hverdagen, sier Gausen og forteller han ser fram til en vinter med utveksling av erfaringer og utvikling av både nye og eksisterende produkter.

Allerede i salg

Både i produksjonslokalene og i butikken er det full aktivitet fram mot jul. Matglade trøndere skal kose seg med både julepølser, medisterkaker og sodd i jula.

– Det er travle dager nå fram mot jul, men det trives vi med, smiler Gausen og forteller at den prisvinnende julepølsen og juleknakken allerede er å finne i slakteriutsalget og i enkelte matvarebutikker.