Gavmild lokalbank

Delte ut gavemidler til tre mottakere

SpareBank 1 SMN delte sist fredag ut gavemidler til tre mottakere, som hver fikk 5000 kroner.

GAVEMIDLER: Fornøyde tildelere og mottakere av gavemidler. F.v. Espen Næss (Sparebank 1 SMN), Silje Vang Pedersen (Vivace), Bjørn A. Bratsberg (Vivace), Siv Anette Lorentzen (Vivace), Odd Myhren (Sandvollan IL), Daniel Kolstad (Inderøy Skytterlag), Ida Tønne (Inderøy Skytterlag) og banksjef hos Sparebank 1 SMN, Gunnar Thorsen. 

Nyheter

De tre som mottok gavesjekk var Sandvollan IL, Inderøy Skytterlag og koret Vivace.

Verdige mottakere

Banksjef Gunnar Thorsen i Sparebank 1 SMN forteller at det kom inn mange søknader om gavemidler.

– De tre som er valgt ut er alle verdige mottakere, sier han.

Ifølge banksjefen gis gavemidler til helt konkrete prosjekter.

– Om en vil ha støtte fra banken på generelt drift, så kan en også få det. I så fall kan en søke banken om sponsormidler. I øyeblikket sponser vi flere lag og organisasjoner i Inderøy, sier Thorsen.

Gapahuk

Odd Myhren mottok sjekken på vegne av Sandvollan Idrettslag. Han sier at pengene skal brukes til realisering av gapahuk ved Venåstjønna.

– Vi planlegger sette opp en gapahuk som skal romme rundt 30 personer. I tillegg legges det til rette for at rullestolbrukere skal kunne ta seg fram til gapahuken. Sånt koster og da er det ekstra fint å få bankmidler, nikker han.

Nye våpen

Ida Tønne mottok sjekken på vegne av Inderøy skytterlag. Hun forteller at pengene kommer godt med når laget skal gå til innkjøp av våpen, som skal brukes av unge rekrutter.

– Det er absolutt behov for nye våpen. Planen er å handle inn fem våpen til en samlet pris av rundt 100 000 kroner. Rekruttene får så låne våpen. I øyeblikket er det rundt 15 ungdommer som har deltatt på skyteskole. det er ikke alle som spiller fotball eller går på ski, smiler hun,

Disney-prosjekt

Vivcace mottar pengene for sitt Disney-show der koret har satt sammen et program med sanger fra Disney-filmer.

– Forestillingen ble spilt tidligere i år. Det koster å sette opp ei forestilling som denne. Ikke minst går det med penger til lyd og lys. Pluss. Pluss, sier Silje Vang Pedersen, som sammen med Siv Anette Lorentzen og Bjørn A: Bratsberg er ildsjelene bak koret. De tre både akkompagnerer og dirigerer.

– Til neste år satser vi på et flott Grand Prix-show. Men før vi kommer dit skal koret i aksjon flere ganger, ikke minst i forbindelse med jula. Julaften synger vi i flere kirker i kommunen, sier Vang Pedersen.