Holthe blir ny økonomisjef i Verdal

Helge Holthe (54) fra Kjerknesvågen er ansatt som ny økonomisjef i Verdal kommune.
Nyheter

Holthe er utdannet skatterevisor og kommer fra stillingen som seniorrådgiver i kommuneøkonomi hos Fylkesmannen i Nord-Trøndelag. Han har tidligere jobbet som skatterevisor hos Nord-Trøndelag Fylkesskattekontor og er en mye brukt kursholder og foreleser ute hos kommuner, organisasjoner, universitet og høyskoler.

I ei pressemelding sier rådmann i Verdal, Jostein Grimstad, han har er svært glad for at kommunen får Helge med på laget fra nyåret. Han viser til at Holthe er kjent for mange som en meget kompetent fagperson innen økonomifaget, og kan skilte med lang erfaring med kommuneøkonomi og styringsprinsipper i kommunal sektor.

Verdal kommune etablerer egen kompetanse på økonomisiden som følge av at Innherred samkommune opphører ved årsskiftet. Foruten ny økonomisjef skal det også ansettes to nye økonomirådgivere. Det er 16 søkere på disse to stillingene.