En nyttig jobb for begge parter

Flyndra AS har tatt over matombringinga i kommunen, og både sjåfører og kunder er godt fornøyd med ordningen.

TRIVES: De nye matombringerne fra Flyndra stortrives med oppdraget. Fra v. Odd Andre Berget, Rune Jacobsen, Tage Amundsen og Stian Ferstad Skjelvan. 

Nyheter

– Vi har kjørt ut mat siden den 1. oktober, og begynner å bli varm i trøya nå, smiler Tage Amundsen, en av sjåførene ved Flyndra. Han stortrives i jobben som er en kjempefin kvalifiseringsarena, både innen transport, service og helsefag.

Blide kunder

Tidligere hadde kommunen egne sjåfører, men nå har altså Flyndra tatt over oppdraget. De kjører ut middag og dessert til beboere både i gamle Inderøy og i Mosvik.

– Vi kjører mellom ni og ti mil hver ukedag. Her i området er det hjemmetjenesten som tar med seg maten ut i helgene, men det er vi som kjører ut i Mosvik også da, forteller Tage. Han forteller at opplegget er slik at de er på kjøkkenet på Inderøyheimen og henter maten som er porsjonert og merket. Deretter bærer det ut i felten, og da gjelder det å følge listene nøye.

– Vi hadde litt innkjøringsproblemer, men nå gå det fint. Vi blir møtt av blide og takknemlige kunder, og det er trivelig. Noen er litt pratesjuke, og da må vi jo slå av en liten prat, smiler Tage og medsjåfør Rune Jacobsen.

Et fint oppdrag

-Dette er et fint oppdrag for arbeidstakerne våre, og vi har fått veldig god opplæring av Nils Gran og Torunn Sæter som kjørte ut maten før, forteller arbeidsleder Even Kne. Han legger til at Torunn fremdeles er en del av teamet, nå gjennom Flyndra.

Sjåførene forteller at de har flere viktige serviceoppdrag for kommunen fra før av.

– Vi avlaster de som jobber på Inderøyheimen, blant annet med å tømme skyllerom, gå med søppel, dekke bord og rydde etter måltider. Det er noe vi gjør for at de som jobber der skal få bedre tid sammen med beboerne, forteller Tage og Rune idet de setter seg inn i bilen for å kjøre ut mat.

– Vi kjører elbil, poengterer gutta som begge er i ferd med å utdanne seg innen helsefag.