Julemesse på Øynheim

I likhet med tidligere år arrangerer Utøy Skolekorps, UL Øyna og Utøy Grendelag tradisjonell julemesse på Øynheim.

JULEMESSE: Neste lørdag arrangeres julemesse på Øynheim. (Foto: Privat) 

Nyheter

Lørdag 2. desember ønsker arrangørene velkommen til førjulsstemning med superlokale utstillere som en kan kjøpe julegaver av. To drillgrupper står klar på scenen for å vise juleprogrammet sitt og bygdekorpset har øvd i ukevis på julesanger. Julegrøten er varm fra dørene åpner. Pølser med brød, kaffe og kaker er det også mulig å få kjøpt.

Drilltroppen er ute på loddsalgsrunde nå i disse dager, men har du ikke fått kjøpt før julemessa, er det også lodd å få kjøpt der før det blir loddtrekning. Arrangørene lokker med mange fine premier i loddtrekninga, og frister også den yngre garde med tombola. Alle år messen er blitt arrangert har julenissen dukket opp, så forhåpentligvis kommer han i år også. Er det noen som har lyst til å være med som utstiller/selge hobbyprodukter er det bare å ta kontakt med arrangør så snart som mulig.

Hvis noen har bidrag å komme med som kan selges eller tombolapremier er det åpent for å levere inn dette på Øynheim fredag kveld. Julemessa avsluttes med tenning av verdens minste julegate. Arrangørene håper at uttøyninger og andre finner veien til hyggelig førjulsstemning på Øynheim denne dagen.