Adventstreff på Malihaugen

Grendehuset er allerede julepyntet og mange fine premier er på plass. Det er klart for årets adventstreff på Malihaugen søndag.

FLITTIGE: Arbeiskomiteen har jobbet godt foran årets adventstreff. Fra v: Elin K. Wist, Ragnhild Kjesbu, Hilde Haugseth, Mari H. Vist og Ingrid Melhus. Heidi Andersen og Eldbjørg Berg er også en del av komiteen, men var ikke til stede da bildet ble tatt. 

Nyheter

Adventstreffet på Malihugen arrangerer tradisjonen tro, den første søndagen i advent.

– Før het det basar, og komiteen jobbet hele året. Nå kjører vi i stedet adventstreff i litt ny drakt, og intensiverer jobbingen over en kortere tidsperiode, forteller Ingrid Melhus i arbeidskomiteen.

Mange fine premier

– Vi hadde det første planleggingsmøtet i september, og siden starten av november har vi jobbet for fullt, smiler Ingrid og roser sine medarrangører for god innsats. Og det er ingen tvil om at damene er i rute. Langs veggene står ferdigpyntede bord med knallrøde juleduker, og det bugner av premier.

– Både beboerne i grenda og næringslivet i kommunen har villig sponset oss, sier Ingrid, og peker på premiene. Der finnes alt fra ei dukke med seng og full garderobe til en Gråtass tråtraktor med henger som nok vil friste de yngste. Der er også mye bra håndverk innen tre, strikk, hekling og brodering, med mer.

Rømmegrøt og underholdning

Som vanlig vil det bli salg av rømmegrøt, pølser, kaffe og kaker. Det er også spenning knyttet til Katta i sekken som har blitt et populært innslag blant de yngste. Også skal selvsagt hovedlotteriet trekkes. Underholdning blir det også. Ivar Ludvig Verstad har lovt å stille med trekkspillet sitt. Adventstreffet er populært, og det pleier å være fullt hus.

– Det håper og tror vi det blir i år også. Dette er en fin anledning til å møte naboer og kjente, og det er moro for ungene å samles på Malihaugen. Vi i komiteen oppfordrer dessuten folk om å kjøpe søndagsmiddagen her, så slipper de å styre med det hjemme, sier Ingrid Melhus som med det ønsker alle velkommen til adventstreff på Malihaugen.