Nytt turkart for salg

Verdal orienteringsklubb er på banen med nytt turkart.

TURKART: Per Grande med turkartet som er svært detaljert. Blant annet vises skiløyper, jakttårn og gapahuker. 

Nyheter

Kartet viser området mellom E6 på Røra i vest til Leksdalen i øst, Lysheim i nord og Fleskhus i sør. Røra inntar dermed en sentral plass på kartet. Rørbygg Per Grande er med i orienteringsklubben som har brukt store ressurser på å lage kartet.

– Det har gått med mange timer for å få alt på plass. Ikke minst har vedkommende som har synfart området brukt mye tid. Vi anslår at medlemmet har brukt over 1000 timer og har gått et sted mellom 80 og 100 mil. Men så er da kartet blitt meget bra og svært detaljrikt, sier han.

Grande forteller at klubben lanserer sitt salg på skihytta nå på søndag.

– Andre salgssteder vil bli kunngjort på klubbens hjemmeside, lover han.