Send oss e-post-adressen din!

Er du abonnent, får du tilgang til alt vi legger ut her på inderoyningen.no etter hvert. Men da trenger vi e-postadressen din ...

- Send oss e-postadressen din dersom du allerede er abonnent. Jo før, jo bedre, sier redaktør Stig Leinan, som håper flest mulig av dagens abonnenter også tar i bruk den nye nettutgaven for å kunne lese siste nytt fra nabolaget hver dag, hele uka. 

Nyheter

Velkommen til våre nye nettsider. "Huset" er bygget, men alle rom er fortsatt ikke ferdig møblert. Alle rom er heller ikke ferdigstilt. Det vil de bli etter hvert.

Akkurat nå står alle dører åpne, slik at alle - uansett om du er abonnent eller ikke - kan bli med inn og se hva nye inderoyningen.no inneholder. Her ligger til enhver tid mer enn 60 større og mindre artikler klare for lesning. Her finner du også nytt fra politi, brann og trafikk, lokalnytt fra sosiale medier, gratulasjonshilsener, leserbilder og oversikt over lokale arrangementer. Nettsidene oppdateres hver dag, hele uka - noe faktisk også fra time til time, minutt til minutt.

Noen av dørene vil forbli åpne for alle. Men etter hvert vil kun våre betalende abonnenter få tilgang til rommene der vi oppbevarer de fleste sakene som skrives av våre journalister.

Både eAvisa og annet innhold på nett er inkludert i abonnementet på Inderøyningen. For å kunne gi deg adgang, trenger vi imidlertid e-postadressen din. Er du allerede abonnent på Inderøyningen, ber vi deg derfor om å sende oss denne.

Klikk her for å sende oss e-postadressen din!


P.S. Har du allerede SPiD-konto for å logge deg inn på Finn.no, VG+ og Trønder-Avisa Ekstra, er det viktig at du sender oss e-postadressen som er knyttet til denne SPiD-kontoen.