Fra arkivet:

Kulturstien ble åpnet med greinknekking

Lørdag 30. september ble den nye kulturstien i Nessberget offisielt åpnet.

«KLIPPET SNORA»: Torberg Værdal, Stein Roar Tronhus og Terje Fossum, som har hatt ansvar for å renovere stien, fikk æren av å «klippe snora». Snora besto denne gangen av ei grein som skulle knekkes.  Foto: Elfi Leinan

GODT OPPMØTE: En god del folk møtte opp i Sandvågen for å få med seg åpningen av den nye kulturstien i Nessberget.  Foto: Elfi Leinan

Nyheter

Rundt 60 mennesker møtte lørdag formiddag opp for å få med seg åpningen av den nye, universelt utformede stien i Nessberget. Stien som nå også rullestolbrukere kan ta seg fram langs, ble åpnet med tale, musikk og «snorklipping».

Ordfører i Inderøy, Ida Stuberg, sørget for førstnevnte, Musikklaget Laat for musikken, mens stiens tre ildsjeler, Torberg Værdal, Stein Roar Tronhus og Terje Gausen sto for sistnevnte aktivitet. Å klippe snora blir likevel ikke riktig å si, siden snora denne gangen besto av ei grein som ble knekt.

Etter en halvtimes tid i skogen i Nessberget, hvor den offisielle åpningen fant sted, gikk turen langs stien til Muustrøparken, hvor det ble kaffeservering i Ringstu.