VOI VOI drar til med

Pop-up restaurant i Ringstu

Det nyetablerte eventbyrået VOI VOI inviterer til en eksklusiv førjulsaften i Ringstu.

INVITERER TIL HELAFTEN: Hedda Thommasen, Camilla Larsen og Maren Brekkvassmo Myrvold utgjør VOI VOI som spesialiserer seg på unike matopplevelser på spennende lokasjoner. 

Nyheter

9. desember kan man få oppleve en real helaften på Straumen.

– Vi ønsker å tilby arrangementer litt utenom det vanlige, sier Maren Brekkvassmo Myrvold.

Hun er kokk og utgjør trioen VOI VOI sammen med Camilla Larsen og Hedda Thommassen. De spesialiserer seg på å gi gjestene unike matopplevelser i spesielle omgivelser, og lørdag 9. desember står Ringstu for tur.

Fire retter i god atmosfære

– Ringstu har en helt spesiell atmosfære, og huset er som et lite vindpust fra fortiden der det står midt i Muustrøparken, sier Thommassen. Hun forteller at Ringstu vil bli tidsriktig dekorert for anledningen.

– Det blir høy «bestemor-faktor», smiler hun og mener huset vil danne en flott ramme rundt en velkomponert 4–retters middag, akkompagnert av leskende drikker, både med og uten alkohol.

Ærlig matglede

Maren Brekkvassmo Myrvold, som tidligere har servert sultne gjester på Aker Brygge og Hotell Britannia, lover en matopplevelse man sent vil glemme.

– Menyen er både tradisjonell og eksperimentell på en og samme gang. Vårt matkonsept er preget av vårt behov for «ærlig mat.»

Vi satser på selvdyrket og selvsanket mat, samtidig som vi benytter oss av kvalitetsråvarer fra andre aktører i nærområdet, sier hun.

– Konseptet vårt springer ut ifra en glede over at vi bor midt i et eksotisk matfat, men vi føler oss ikke bundet til å følge det slavisk. Vi vil ha det gøy og lage opplevelser som folk husker i lang tid, legger Thommassen til.

«Vorspiel» til konsert

Pop -up restauranten på Ringstu har mulighet for to bordsettinger, med 25 personer på hver setting.

– Vi starter den første middagen klokka 16.00 slik at den kan avsluttes litt før kl. 19.00. Stein Torleif Bjella spiller konsert på AKSET rett etterpå, så her kan gjestene legge opp til en helaften, sier Thommasen og legger til at det kan være lurt å melde seg på tidlig.

– Dette blir et unikt tilbud her på Straumen og vi håper at mange benytter anledningen til å ta en førjulsaften i Ringstu, avslutter hun.

Påmelding skjer innen 1. desember.