Julekonsert i Sakshaug kirke

Mandag 11. desember slår Røra skole på stortromma. Sammen med sin egen lærer Karen Lovise Dullum holder de en storslått julekonsert i Sakshaug kirke.

GLEDER SEG: Tirsdag kveld hadde kor, solister og band øving, og den lovet godt for at dette skal bli en fin konsert. 

Nyheter

Alle klassetrinn ved skolen deltar. Konserten vil bli veldig variert med en god del solistinnslag, både av elever og Karen Lovise, i tillegg til klassekor, skolekor og dans.

Fullt band

Skolen har leid inn fullt band, bestående av Bjørn Arne Toldnes på piano, Anders Damås på slagverk, Morten Bakken på gitar, Vegard Lindsetmo på bass og Espen Eriksen på fiolin. De to sistnevnte er fedre til elever på skoler. I tillegg er også lys og lyd profesjonelt styrt.

For å få til et såpass stort arrangement for en liten skole som Røra er, kreves det et godt samarbeid mellom skolen og heimene. Og ved god hjelp fra foresatte, Røra Sanitetsforening og lokale sponsorer får blant annet elevene på konsertdagen servert sodd og skjenning i Kjerkstu mellom lydprøvene og selve konserten.

Åpen for alle

Tirsdag kveld hadde koret med solister og band øving sammen på Røra samfunnshus, og den lovet veldig bra. Bandets medlemmer sier de gleder seg stort, og de tror dette blir en kjempefin julekonsert.

Konserten er åpen for alle, så alle som har lyst på en trivelig, musikalsk førjulsstund bør ta turen til Sakshaug kirke mandag kveld. Billetter selges i døra.