God skyting av Ane

Ane Melting fra Mosvik endte på tredjeplass under liggendestevnet i Namdalseid sist helg.

TREDJEPLASS: Ane Melting sikret seg tredjeplassen i helgas stevne. (Arkivfoto)  Foto: Svein Halvor Moe

Nyheter

Flere fra Mosvik og Inderøy skytterlag deltok i konkurransen der alle skyter i samme klasse og med samme program; først 35 skudd liggende på 25 minutter, deretter finale med de ti beste. Ane vant for øvrig dette stevnet i 2016.

Arrangøren skryter gjerne av at det i år var mange unge skyttere blant de ti beste. Og ikke minst var det mange jenter som imponerte. Aller øverst på resultatlisten endte rekrutten May Ingrid Raaen fra Skjelstadmark. Hun stakk av med seieren rett fremfor Bjørnulf Røli fra Øvre Ogndal. På tredjeplass kom mosbygg Ane Melting. Hun gikk fra 9. plass før finalen og til bronseplassen i finalen. På fjerdeplass endte rekrutt Madelen Mjøsund fra Lånke. Sanna Marie Sverkmo fra Namdalseid og Lyngen endte på femteplass. Fire av de fem beste skytterne var altså jenter.

Skytterne fra Inderøy og Mosvik endte ellers slik: Odd Birge Olsen (plass 21), Silje Kjelaas (plass 49), Lars Arild Løkken (plass 56) og Espen Kjelaas (plass 65).

Til sammen deltok 82 skyttere i konkurransen.