Inviterer til felles julefeiring

For sjette året på rad arrangerer Inderøy Røde Kors «julaften for alle» på e@.

GLEDER SEG: F.v. Nestleder for omsorg i Inderøy Røde Kors, Ingrid Alstad, pådriver for «julaften for alle», Mira Huseth, og leder i Inderøy Røde Kors, Agnete Lyngstad, gleder seg til den felles julefeiringen som finner sted på e@. 

Nyheter

– Jula handler om fellesskap, så vi håper det blir fullt hus her mellom klokka tolv og tre på julaften. Vi gleder oss i alle fall veldig mye til dagen, sier leder i Inderøy Røde Kors, Agnete Lyngstad.

Hun forteller at det i løpet av den tre timer lange feiringen skal skje litt av hvert. Pepperkaker skal pyntes, et lite juleverksted skal finne sted, sanger skal synges, grøt skal spises, og ikke minst kan de minste håpe på at julenissen møter opp.

– Vi følger den samme oppskriften som tidligere år, smiler pådriver for arrangementet, Mira Huseth.

Frivillig innsats

Huseth forteller at e@ nok en gang lar Røde Kors benytte lokalene gratis til julefeiringen.

– Og i tillegg sponser Røra bakeri, Inderøy slakteri og Øyna oss med litt av hvert. Det setter vi stor pris på, sier hun.

Lyngstad legger til at også de frivillige som stiller opp for å få arrangementet i boks må takkes. Under «julaften for alle» skal nemlig rundt ti frivillige sørge for at alt går fint for seg.

– Det er på grunn av dem at vi kan gjøre noe sånt som dette. Alt bygges på frivillighet, og innsatsen som legges ned er super, sier Lyngstad.

Påmelding

Feiringen er åpen for alle, men for å delta bør man melde seg på med å sende en mail til mira.w.huseth@gmail.com, eller via å ta kontakt med arrangøren på annet vis.

– Vi har påmelding med tanke på serveringen, sånn at vi ikke ender opp med for lite mat. Det er jo greit med litt forutsigbarhet, sier Lyngstad, som legger til at påmeldingsfrist er satt til den 18. desember.

– Men det er lov til å ta turen innom for en kopp kaffe, selv om man ikke har meldt seg på, legger Huseth til. Det er for øvrig sendt ut invitasjoner til arrangementet via flyktningtjen- esten.