Aria er hjemme igjen

Sliten, men lykkelig er katten Aria trygt hjemme igjen etter vel to uker på flukt.

HEIME: Aria er heime igjen og sover trygt. (Foto: Privat) 

Nyheter

Noen dager før jul forsvant den nyopererte katten Aria utenfor Inderøy Dyreklinikk. Tone I. Lundsaunet, leder i Dyrebeskyttelsen lokalt, tok kontakt med Inderøyningen som skrev om forsvinningen på nettavisa i håp om at noen ville finne Aria. Det ble til og med utlovt finnerlønn på Kr 1000. Nyttårsaften fikk avisa melding fra Lundsaunet om at Aria var funnet. Hun hadde kommet på døra til Veronika Moan i Vudduvegen, cirka fire kilometer fra Straumen. En bekjent av henne hadde sett etterlysningen og skjønte det var Aria. Jubelen sto i taket hos alle i Dyrebeskyttelsen, og en sliten, men lykkelig katt er nå tilbake hos fostermoren.