Club Lions inviterer til nyttårsfest

Lions-klubbene på Innherred byr på nyttårsfest for funksjonshemmede/handikappede.

ARRANGEMENTSKOMITEEN: F.v. Herdis Kvernbråten, Randi Eriksen Aune, Roald Hagen, Kristin Undersaker, Liv Jorid Aune, Kari Lien, Petter Bjartnes, Anne Strupstad Hagen, Lillian Torset Due, Bård Helge Johansen og Arne Munkeby. 

Nyheter

Klubbene i Inderøy, Verdal og Levanger samarbeider med Norsk Forbund for utviklingshemmede om festen som arrangeres onsdag 24 januar 2018 i Stiklestad Nasjonale Kulturhus. Deltakerne står selv for det meste av underholdningen. De stiller med egne orkestre, Tindved Rockers fra Verdal, Gullfiskrockerne fra Inderøy og TO Tom fra Levanger. Orkestrene setter danseføttene i sving og lager feststemning. Lions-medlemmene sørger for god mat og drikke. Det dukker også opp en overraskelse, – den som kommer får se.

Arrangørene regner med opp mot 100 deltakere, i tillegg kommer ledsagere og Lions-medlemmer. Som et apropos: De tre Lionsklubbene har arrangert vinter- og høstleker for samme gruppe siden 1988. Arrangementene startet i Sandvika, men har nå av praktiske årsaker blitt flyttet til Skallstuggu på Vulusjøen og arrangeres som høstleker. Etter hvert har de arrangerende klubber fått et vennskapelig forhold til deltakerne som gir mye tilbake av glede og takknemlighet. Har du glemt å melde deg på nyttårsfesten? I så fall, gjør det.