Turnéteateret til Inderøy

5. mars kommer Turnéteateret til Inderøy med forestillingen «Rotsekk».

ROTSEKK: Monologen framføres av Ole Christian Gullvåg. (Foto: Turnéteateret) 

Nyheter

Forestillingen har premiere i Trondheim 18. januar.

En monolog om fotballaget ditt

I vaskeseddelen om forestillingen heter det at dette er en «monolog om å gråte hver gang fotballaget du er supporter for spiller kamp. Om å bli opplært i politikk og verdier av en fotballtrener på TV. Om å savne sin avdøde far, ikke for ferieturer eller koselige middager, men for samtalene om fotballaget de var supporter av, som var det mest intime de opplevde. Om ensomhet og livet som bare fyker forbi mens du driver og ser fotball.»

Ros fra Eggen

Stykket er laget av Ole Christian Gullvåg og Aslak Moe og førstnevnte står på scenen, mens Moe har regioppgaven.

Tidligere denne uka framførte Gullvåg monologen for Nils Arne Eggen. Sistnevnte ble imponert over teaterforestillingen om det å være Rosenborgfan og Kjernen-supporter. Til Adresseavisen uttalte Eggen følgende etter framføringen:

– Dette var noe langt mer, og både videre og dypere enn det jeg tenkte da jeg fikk høre om denne forestillingen. Dette er en livshistorie, spunnet rundt Rosenborg-interessen. og det har du gjort veldig elegant. Det er litterært godt gjort, med en rekkefølge der du både ser tilbake og litt fram. Du kan kanskje til og med forsterke den vi-følelsen, sa han.