Jørgen Røflo tildelt Paul Harris Fellow

Verdal Rotaryklubb tildelte tidligere denne måneden Paul Harris Fellow til rørbygg Jørgen Røflo.

UTMERKELSE: Rørbygg Jørgen Røflo (i midten) mottok nylig Paul Harris Fellow-utmerkelsen. Her er han sammen med president i Verdal Rotaryklubb, Mikael Wik (t.v.) og distriktsguvernør Toralf Pedersen. (Foto: Privat) 

Nyheter

Dette er en utmerkelse som tildeles personer som har gjort en uegennyttig samfunnsinnsats ut over det som vanligvis kan forventes. Utmerkelsen kan tildeles både medlemmer av rotaryklubber og personer som ikke er medlem av Rotary. Utmerkelsen består av medalje, diplom og jakkemerke. Utmerkelsen forutsetter at klubben har betalt inn et pengebeløp til Rotaryfondet hvor blant annet utrydding av polio har vært et prioritert tiltak i mange år.