Sund folkehøgskole er 150 år

Sund er den første folkehøgskolen i Norge som fyller 150 år. Det skal markeres gjennom hele året, og første jubileumsarrangement går av stabelen nå på søndag.

JUBILERER: Assisterende rektor Astrid Moen og kjøkkensjef Svein Arne Sundfær gleder seg til søndag og avspark for jubileumsåret. 

Nyheter

– Vi starter jubileumsåret på søndag. Da vil tidligere rektor Jon Grønlid fortelle om opphavet til folkehøgskolen, vi skal snakke om Sund sin historie både i eldre og nyere tid, og tre tidligere elever fra ulike tiår vil fortelle om sitt år. Det blir kaffe og vafler og musikalsk innslag, og ikke minst vil programmet for resten av året bli presentert, sier koordinator for idrettsfrivillige ved Sund folkehøgskole, Kristin Bjørke. Arrangementet er åpent for alle, og på Sund håper de på godt med besøk.