Foredrag med Arne Brimi

Mandag 12. februar inviterer Inderøymat til åpen festkveld på Øyna med buffé, og til foredraget «Mat med identitet» med selveste Arne Brimi.

VINN/VINN: Aktørene i Inderøymat gleder seg til Arne Brimi kommer for å holde foredrag, men de ser også fram til å få vist fram sine produkter for ham. Fra v. Astrid Aasen, Per Morten Kvam, Frode Neergård, Vidar Skevik, Håvard Gausen og Svein Berfjord. 

Nyheter

– Vi har lenge jobbet med å få Arne Brimi hit, og nå har vi sannelig fått besøket i boks, Han og en av kokkene hans kommer hit den 11, 12. og 13. februar. De skal bo på Husfrua, og søndag kveld skal de være med på akevittsmaking og ølsmaking på Berg Gård der de også får servert Inderøysodd. Mandag skal de besøke Røra Bakeri, Inderøy Slakteri og Gangstad Gårdsysteri, før de skal til Øyna om kvelden, forteller Astrid Aasen som startet prosessen da hun møtte Arne Brimi på restauranten hans i Lom i sommer.