Topp innsats

Røra TKD sanket medaljer under nordisk mesterskap i Vantaa i Finland sist helg.

SUKSESS: Røra Taekwondo Klubb tok to gull, tre sølv og to bronse under nordisk mesterskap. Bak fra v: leder Ståle Andre Johnsen, Mathias Stormo Paehler, Magnus Johnsen, Tuva Frøseth Veium, Cecilie Øien, Andrea Green, Erik Overein, varaordfører Trine Berg Fines og hovedtrener Geir Øien. Foran fra v: Ola Wictoria Lozinska og Jørgen Johnsen. 

Nyheter

Det endte med to gull, tre sølv, 2 bronse og en 4. plass. Bedre suksess kan man neppe ha når man stiller med åtte utøvere. Røra TKD leverte et fantastisk NM like før jul, og likevel skulle det vise seg at de løftet seg enda et hakk nå på nordisk mesterskap. For konkurransen var stor i Vantaa utenfor Helsinki sist helg. Foruten utøvere fra alle de nordiske landene deltok det også utøvere fra de baltiske stater.