Hjartelaget 4H gjenoppstår

Etter flere år i dvale blir det gjort forsøk på å få i gang aktiviteten igjen i 4H-klubben Hjartelaget som var knyttet til Vuddugrenda.

BLI MED: De som oppfordrer til å komme til Malihaugen onsdag kveld er foran f.v. Magnus Kjelvik, Fredrik Melhus, Kristine Melhus og Toralf Kjesbu Ottersland. Bak f.v. Magnhild Sem, Ottar Melhus, Per Annar Skogset og Ragnhild Kjesbu. 

Nyheter

I en periode var det aktive 4H-klubber i alle grendene, men av forskjellige årsaker har flere klubber ligget nede en stund. Nå har en gjeng tidligere 4H-ere kommet til at tiden er inne og forholdene ligger til rette for å blåse liv i Hjartelaget 4H. Hovedsaken er at det er et økende antall unger i området, og foreldre/foresatte som synes 4H kan være en god og sunn aktivitet. I 4H er man aspirant når man er 10–11 år, junior 12–14 år og senior 15–18 år. Unger under 10 år kan være med som miniaspiranter.