Hannah Aldridge til Primstaven

Den 27. februar kommer ingen ringere enn Hannah Aldridge til Primstaven. Det blir garantert en musikkopplevelse av det unike slaget.

UNIK OPPLEVELSE: Hannah Aldridge kommer til Primstaven den 27. februar. 

Nyheter

For godt og vel ett år siden arrangerte Sigrid Frøseth og Jan Erik Iversen på Primstaven konsert med den amerikanske countryartisten Doug Seegers. Det var et pilotprosjekt som ble veldig godt mottatt. Lokalet egnet seg til godt til en slik intimkonsert, med alle bøkene som en fin ramme. Seegers med band trakk fullt hus, og det er med spenning driverne av Primstaven nå inviterer til en ny og spennende kulturopplevelse. For den 27. februar kommer ingen ringere enn Hannah Aldridge dit, og det er ikke hverdagskost på en vanlig tirsdagskveld ute på bygda.