Klart for RIFF 2018 på Akset

Til helga er det klart for Røra International Friendship Fightcamp 2018 (RIFF 2018), og for første gang arrangeres det på hjemmebane, nærmere bestemt på Akset. Det synes arrangørene er stas.

GLEDER SEG: Lederen for Røra TKD, Ståle Andre Johnsen, gleder seg til helga. Det gjør også sønnene hans Jørgen (t.v.) og Magnus Johnsen (t.h.) som begge er utøvere på høyt nivå.  Foto: Nina Fossum

Nyheter

I år arrangeres Røra International Friendship Fightcamp for tredje året på rad. RIFF 2017 gikk av stabelen på Verdal, og det ble en stor suksess. Der deltok 270 fightere i alle aldersklasser og nivåer, fra hele fem forskjellige nasjoner. Arrangørene i Røra Taekwondo Klubb er imidlertid sikre på at årets fightcamp vil bli både større og bedre.

300 utøvere

Det er stor sannsynlighet for at cirka 300 utøvere fra Norge og sju andre nasjoner vil besøke Inderøy i dagene 16–18. februar mens campen varer. I tillegg kommer trenere, ledere, foreldre, og ikke minst innleide kamptrenere. Det er lagt opp til at alle deltakerne skal få minimum to til tre treninger hver dag, og de innleide instruktørene er slett ingen hvem som helt. Her har arrangørene plukket fra øverste hylle, så utøverne har mye å se fram til.