50.000 kroner i Extra-midler

Takket være Extra-midlene skal Gullfiskrockerne nå spille inn ei låt i studio, lage musikkvideo og dra på miniturné. De har også vært på TV!

TV-KJENDISER: Gullfiskrockerne har vært med i beste sendetid på NRK. Nå skal de i studio for å spille inn ei ny låt. Bak fra v: Jonas Gjærum, Johann-Arnt Kvithyll Olsen, kulturskolelærer Ole Lagestad, Elias Gullbrekken Sandnes, Ola Slapgaard, Jens Martin Ulvin, Christina Amundsen, kulturskolelærer Steffen Flasnes og Malin Anderson. Foran fra v: Øyvind Hyun Shik Jensen og Merethe Alseth. Sven Magne Brækkan er også bandmedlem, men var ikke til stede da bildet ble tatt.  Foto: Nina Fossum

Nyheter

Egentlig skulle innslaget med Gullfiskrockerne sendes på fjernsyn den 27. februar, men det kom tre uker før det var planlagt. I disse dager er imidlertid ikke det noe problem, for om man gikk glipp av innslaget, så er det bare å søke det opp på nett. Medlemmene i bandet har selvsagt sett det, og de synes det var stor stas.