50.000 kroner i Extra-midler

Takket være Extra-midlene skal Gullfiskrockerne nå spille inn ei låt i studio, lage musikkvideo og dra på miniturné. De har også vært på TV!

TV-KJENDISER: Gullfiskrockerne har vært med i beste sendetid på NRK. Nå skal de i studio for å spille inn ei ny låt. Bak fra v: Jonas Gjærum, Johann-Arnt Kvithyll Olsen, kulturskolelærer Ole Lagestad, Elias Gullbrekken Sandnes, Ola Slapgaard, Jens Martin Ulvin, Christina Amundsen, kulturskolelærer Steffen Flasnes og Malin Anderson. Foran fra v: Øyvind Hyun Shik Jensen og Merethe Alseth. Sven Magne Brækkan er også bandmedlem, men var ikke til stede da bildet ble tatt. 

Nyheter

Egentlig skulle innslaget med Gullfiskrockerne sendes på fjernsyn den 27. februar, men det kom tre uker før det var planlagt. I disse dager er imidlertid ikke det noe problem, for om man gikk glipp av innslaget, så er det bare å søke det opp på nett. Medlemmene i bandet har selvsagt sett det, og de synes det var stor stas.