Har booket Violet Road

Nå er det klart at bandet Violet Road kommer til InderøyFest 2018.

KLART FOR INDERØYFEST: Bandet Violet Road kommer til InderøyFest 2018, melder festivalsjef Yngve Henriksen. (Foto: Privat) 

Nyheter

Når Inderøyfest anno 2018 slipper sin første artist til det som festivalsjef Yngve Henriksen vil bli en fantastisk feelgood-festival, er det ikke, ifølge ham, smågutter det er snakk om.

Knallbra liveband

– Violet Road, som for øvrig kommer fra Nordland, har de siste årene markert seg i Norge som et av landets aller beste liveband. Det har bandet også bevist ved å spille flere hundre konserter på norske festivaler de siste årene. Hvor enn de har kommet har det kokt i publikummet, og med den fengende, og litt jordnære musikken appellerer de til de fleste aldersgrupper, reklamerer festivalsjefen.

Nytt album til høsten

Henriksen forteller at Violet Road til høsten kommer ut med sitt sjette album.

– Det får tittelen «Monument». Singelen som allerede er sluppet er selvfølgelig listet på P1. Den kan forresten høres i NSBs reklamer, og ikke minst har Spotify på eget initiativ løftet fram bandet – både i Norge og i utlandet, forklarer han.

– Et stort løft

Festivalsjefen forteller at det å få Violet Road til festivalen er et stort løft

– Vi har store forventninger både til konserten og omgivelsene. Festivalen skal presentere musikk og kultur som man til daglig ikke har tilgang til, sier han og trekker opp følgende fra hatten sin.

– Utover våren vil vi selvfølgelig slippe mange flere artister som skal bidra til å gjøre InderøyFest 2018 til nok et uforglemmelig festivalår i kulturkommunen, nikker han.

Et rikholdig program

Etter 2017-festival fortsetter InderøyFest med uforminsket styrke, og festivalsjefen tror publikum vil få seg en eller flere opplevelser av dimensjoner i 2018.

– Det blir et rikholdig program, og Violet Road blir på ingen måte alene. Teltet, som er nytt av året skal fylles med et klubbprogram og masse bra musikk – både fra innland og utland, Dessuten åpner vi for andre samarbeid og muligheter, annonserer han.

Festivaltelt

Henriksen lover at det også i år blir kirkekonsert på søndagen som avslutning på InderøyFest.

– I tillegg blir det næringskonferanse. I år inviterer vi også til en litt mer festpreget aften i festivalteltet, men programmet her kommer vi tilbake til. Her skal man kunne få tatt seg en svingom, og ikke minst nikke anerkjennende til både Nashville, Alabama og hele countryrocksjangeren. Her er det bare å følge med, påstår festivalsjef Yngve Henriksen.