– Posten går rett som det er i sneglefart

Det hører ikke til sjeldenhetene at Posten går på lavgir. Det mener Asle Andreassen.

SNEGLEFART: At det tar en måned for Posten Norge å sende et brev internt i Inderøy er rett og slett umulig å skjønne, sier Asle Andreassen.  Foto: Stig leinan

– For meg betyr slike forsinkelser tapte inntekter

Nyheter

Han driver egen bedrift i Inderøy og sender jevnlig ut fakturaer til sine kunder.

– Skal ikke være mulig

– Den 3. februar i år sendte jeg en faktura til en beboer i Inderøy. Det viste seg at vedkommende hadde flyttet til et annet sted i kommunen. Derfor sendte Posten brevet i retur til meg med påskrift der det gikk fram at mottaker hadde flyttet. Dette er signert 7. februar. Den 6. mars mottar jeg så brevet. Posten bruker altså én måned på å sende brevet i retur til meg internt her i kommunen. Det skal ikke være mulig, sier han.