Festaften i Kulturhuset

Kreftsaken har engasjert Rannveig Klepp i lang tid. Nå tar hun initiativ til en festaften i Kulturhuset der inntektene går til barnekreftforeningen.

UNIKT OPPLEGG: – Vi kopierer ingen, men satser i stedet på en unik forestilling i Kulturhuset fredag 20. april. Her står lokale artister på scenen for å støtte Barnekreftforeningen, sier ildsjelene bak arrangementet, Rannveig Klepp, Alfred Sundfær og Bård Eriksson. 

Nyheter

Arrangementet går av stabelen fredag 20. april.

Tre timers forestilling

Rannveig har fått med seg Alfred Sundfær og Bård Eriksson på arrangørlaget.

– Det er jeg kjempefornøyd med. Bård er en scenevant og dyktig lagspiller, mens Alfred har vært kreftsyk. Nå er han frisk, men han må leve med senvirkninger. Sammen med mange andre skal vi klare å få på plass et meget bra og unikt opplegg. Her byr vi på ei forestilling som varer tre timer – i hver fall, smiler hun.

Lokale artister

Arrangøren forteller at de som skal opptre enten kommer fra Inderøy eller har tilknytning til kommunen. Blant dem som skal på scenen er Einar Olav Larsen, gruppa Sixteen, Koret på Våja, Monrad (og muligens også Konrad hvis han ikke er snørrete) og søstrene Julie og Jenny Skagen. Det blir også danseopptreden og jazztoner. Jeg skal selvfølgelig ha med meg Kristoffer, som sammen med Andreas Tønne utgjør duoen Sommelkoppan. Duoen vil bidra både med vakker sang og dansemusikk. I tillegg skal Kristoffer synge sammen med Karen Dullum som han har sunget sammen ved flere anledninger, sier Rannveig.

. forteller arrangørene.

– Gjennom denne festforestillingen vil vi vise at enkeltpersoner kan gjøre en forskjell for mennesker som trenger det, sier Rannveig.

«En positiv happening»

Ifølge de tre vil barnekreftforeningen være representert under arrangementet. Leder av barnekreftforeningen i Trøndelag, Brit Gorset, vil si noen ord.

– I tillegg vil Alfred si litt om hvordan det er å leve med senvirkninger. Men det aller viktigste blir at dette skal være «en positiv happening» selv om det er et alvorlig tema som ligger i bunnen. Vi skal sørge for trivsel og glede, lover trioen.

Lotteri

De tre forteller at det inderøyske næringsliv og privatpersoner bidrar med gevinster til lotteriet som avholdes i forbindelse med kulturhusarrangementet. Nå håper de at næringslivet gir tilbakemelding til Rannveig på mail eller på telefon så raskt som mulig.

– Vi møter utelukkende velvilje når vi spør om bidrag. Det går en klang av strikkepinner over bygden. Mange strikker gevinster. Privatpersoner som ønsker det må gjerne bidra til lotteriet. Sånt gir ekstra inspirasjon. Inntektene fra salget går i sin helhet til barnekreftforeningen. Og billettsalget er allerede i gang. Den som vil sikre seg plass bør snarest mulig kjøpe seg billett. Denne kvelden blir det også åpen kafé i kulturhuset. Og så må vi nevne at barnekoret Vivace stiller. Det setter vi stor pris på, bekrefter de tre.