Imponerer med vol.8

Med «Growes Garage vol. 8» byr Røra songlag på en svært imponerende forestilling.

SELV­IRO­NI: Selv­iro­ni­en er på plass når Røra Song­lag byr på Growes Ga­ra­ge vol. 8. San­ge­re som fram­fø­rer «I Will Wait» er Margarete Uddu (i mid­ten) og Liv Johnsdatter Aksnes (t.h.). Til venst­re Anne Gre­te Holm­vik. 

DUK­KER OPP: Blant dem som duk­ker opp på sce­nen mel­lom sang­inn­slage­ne er en ekte kvin­ne­be­då­rer av en guru med røt­ter i 1960-tal­let. Gu­ru­en spil­les av Kris­ti­an Hol­den. 

DU­ETT: Bjørnar Aust­heim og In­ger Bea­te Føl­stad im­po­ne­rer med sin ver­sjon av Ter­je Tyslands «Heile li­vet for dæ». 

Nyheter

Her er det kvalitet fra første tone. Dessuten utstråler sangerne en scene- og syngeglede som i seg selv er verdt inngangsbilletten.

Koste seg

Et meget variert sammensatt musikalsk program sørget for å trollbinde publikum fra første tone av Uriah Heeps klassiker «Easy Livin’» til sluttnummeret «Go West» av Pet Shop Boys. Og mange av sangsolistene imponerer. Ikke minst Bjørnar Austheim og Inger Beate Følstad, som serverer en utrolig flott versjon av Terje Tyslands klassiker «Heile livet for dæ». Også Anne Grete Holmvik må nevnes. Hun står for en helt fantastisk versjon av Adeles sang «When We Were Young». Og da er bare tre av alle de dyktige solistene nevnt.

Byr på seg selv

De til sammen 27 sangnumrene, som spenner fra heavyrock til country, er rammet inn i ulike situasjoner som på sitt vis prøver å si noe om hva meningen med livet er. Flere av innslagene er svært fornøyelige, og bidrar til å gjøre forestillingen enda mer laidback og trivelig. Ikke minst byr sangerne på seg selv. Her er selvironien på plass og selvhøytideligheten lagt vekk.

Ros til musikerne

Vanligvis er det både rett og riktig å skrive om sangerne når et kor har show. I dette tilfellet kan og bør også musikerne nevnes. For her gjør de en eksepsjonelt god jobb. All honnør til kapellmester, dirigent og keyboardist Roy A. Waade, Vegard Lindsetmo på bassgitar, Kjell Lindsetmo på trommer og gitarist Morten Bakken. De bidrar til å løfte forestillingen opp på et rosende, høyt nivå.

Forestilling på lørdag

Lurer du på hva du skal gjøre nå på lørdagskvelden? Du bør ikke spekulere i det. I stedet bør du sporenstreks kjøpe billett og få med deg denne oppsetningen. For dette er ei forestilling som både du og koret fortjener at du får med deg.

Medlemmene i Røra Songlag beviser nok en gang at garasjesjangeren er noe de behersker. Derfor er det bare å få med seg denne oppsetningen og begynne å se fram i glede til vol. 9 presenteres.