Markerer Verdens Aktivitetsdag

Frivillig Inderøy markerer Verdens Aktivitetsdag 9. mai. Det skjer i Spiren og tema for dagen er «Aktiv i eget liv».

AKTIVITETSDAG: Alle interesserte er hjertelig velkomne på Verdens Aktivitetsdag i Spiren 9. mai. Tema her er «Aktiv i eget liv», reklamerer Maria Aune hos Frivillig Inderøy. (Arkivfoto)  Foto: Stig Leinan

Nyheter

De siste årene har Verdens Aktivitetsdag vært markert i Inderøy med samlinger omkring ulike tema. Frivillig Inderøy har vært arrangør sammen med flere frivillige organisasjoner som driver aktivitet for seniorer.

Aktiv styring

– Selv om vi markerer Verdens Aktivitetsdag vil ikke fokus være på å være mest mulig i aktivitet, men å ta aktiv styring på sitt eget liv. Inderøy kommune har nylig startet opp prosjekt Hverdagsmestring innenfor helsetjenestene, og dette vil være ett av temaene for dagen, sier Maria Aune hos Frivillig Inderøy.