Byr på musikk for store og små

Klasse 2MU ved Inderøy videregående skole inviterer til konsert på AKSET.

KONSERTKLARE: Videregående elever som er klare med vårkonsert. Bak fra venstre: Line Elise Bygseth Ditløv, Ingrid Schiefloe Lange, Eskil Elias Foyn Bruntvedt, Trine Aune, Mariell Myrvold, Thomas Hammer, Marco Alberto Holtan, Ingeborg Bergfall, Kristin Thune Skevik, Eirik Ogdaberg, Egil Johansen Ørdal, Lars Fornes Bjørgen, Thea Sofie Rindsem, Ane Stavrum, Anders Fløttum Iversen, Thea Mollan, Johanne Berre Ytterdal og Sebastian Lyng Malmo. Følgende elever var ikke til stede da bildet ble tatt: Andreas Helland, Gunnbjørg Persdatter Bruem, Annette Darbakk Vang, Sara Tønne og Hannah Gravdal.) 

Nyheter

Konserten holdes i Kultursalen onsdag 9. mars på kveldstid.

Helt siden nyttår har klasse 2MU jobbet mot en konsert i faget Samspill. Etter flere år er det nå blitt en tradisjon at musikkelevene i 1. og 2. klasse setter opp hver sin vårkonsert. Årets 2. klasse bestemte seg for et musikalsk tema som elevene håper vil friste folk i alle aldre, og som de selv har vokst opp med og har et kjært forhold til. De skal spille musikk som er brukt i Disneys filmer opp gjennom årene.

«Liker du Disney, Pixar, nostalgi og herlig musikk? Da er dette konserten for deg. Denne gjengen er overfylt med musikkglede, energi og et ønske om den beste musikkopplevelsen for alle. Vi har alt fra Beethoven via skotsk folkemusikk til Donald Duck. Denne konserten vil du ikke gå glipp av!» Det skriver klassen i et presseskriv.

Onsdag 9. mai er datoen. Billetter kjøpes på AKSET, reklamerer videregåendeelevene.