Drar til med Melodi Grand Prix

Nå på søndag inviterer Vivace-koret til ekte Melodi Grand Prix-stemning i AKSET.

KONSERTKLARE: Koret Vivace, musikere og dirigent er klare for Melodi Grand Prix i AKSET på søndag. (Foto: Privat) 

Nyheter

Da tenker de unge sangerne å presentere et knippe grand prix-melodier for inderøyningene.

Lar det swinge

I ei pressemelding skriver koret følgende:

«Voi, voi! I en liten dal», ikke på «Vestlandet», men på Inderøy kan du bli med Vivace barne- og ungdomskor til MGP´s verden! Vi «Lar det swinge» med glitter, paljetter, høye hæler og store smil. De tøffeste gutta på Straumen byr på rap, aspirantkoret sjarmerer som vanlig og ungdommene stiller med tøffe arrangement i vokalgrupper. Barnekoret synger og danser med smittende humør, ingen grunn til å være «Sur da»!

Koret har med seg topp musikere i Bjørn A. Bratsberg på piano, Ketil Verdal på saksofon, Roger Moen på gitar, Magne Westrum på bass og Bjørn Håvard Bakken på perkusjon, som skaper en «Kjedereaksjon» av sangglede. Vi mener konserten vil gi en skikkelig smak av «Sommer og skolefri» og ønsker alle varmt velkommen!»

Det blir garantert ekte Grand Prix-stemning i AKSET når kor og musikere slipper seg løs.