Barnekreftforeningen takker

Festforestillingen i AKSET til inntekt for Barnekreftforeningen Trøndelag ga et solid overskudd. – Et fantastisk flott initiativ, roser Brit Gorset i foreningen.

OVERLEVERTE SJEKK: Barnekreftforeningen i Trøndelag mottok denne uka sjekken fra Festforestillingen. F.v. Alfred Sundfær, Bjørn Ystgård, Rannveig Klepp, Elin Gangstad, Brit Gorset og Vivi Aune. 

Nyheter

Til sammen innbrakte festforestillingen 152.888 kroner.

Kommer godt med

– Gjett om pengene kommer godt med? spurte Gorset da hun denne uken fikk gavesjekken overlevert av Rannveig Klepp. Sistnevnte var initiativtaker til arrangementet. Sammen med Bård Hermann Eriksson, Alfred Sundfær og flere andre frivillige sørget hun for ei omfattende og vellykket festforestilling 20. april.

– Vi vet hva som ligger bak et sånt arrangement. Her har det vært en ekte folkedugnad. Denne forestillingen har engasjert hele Inderøy. Mange takk til inderøyningene for at dere har støttet opp om dette. Og en ekstra takk til ildsjelene som har virkeliggjort dette, smiler Gorset.

Møtt med velvilje

Rannveig Klepp er klar på at festforestillingen ikke ville blitt like vellykket om det ikke var for den positivismen og den gode mottakelsen som den fikk.

– Over alt ble vi møtt med velvilje. Folk og bedrifter stilte med premier til lotteriet, og artistene stilte opp. Her har det, som Brit sier, vært et ekte, folkelig engasjement. Derfor ble resultatet bedre enn det vi drømte om, blunker hun.

Ikke vanlig

Brit Gorset sier at det ikke er vanlig at lokalsamfunn stiller opp på denne måten for Barnekreftforeningen.

– Nei, dette i Inderøy er helt spesielt. Det sier i grunnen alt om Inderøy og inderøyningene. Pengene som kom inn skal brukes til mye forskjellig. Blant annet skal noe gå til å lønne trivselssykepleier, vi skal kjøpe og servere pizza hver fjortende dag til unger rammet av kreft og vi skal sørge for faglig påfyll. I tillegg skal Alfred (15) og Simen (14) få bestemme hvor vi skal reise på tur, lover hun.

Takker inderøyningene

Rannveig Klepp benytter anledningen til å takke inderøyningene for at de stilte opp for festforestillingen.

– Uten publikum ville ikke dette vært mulig. Velviljen har vært helt enorm. Visst var det travelt og tøft å få sydd festforestillingen sammen, men det var verdt det. Dette har vært en fantastisk opplevelse for oss, avslutter en meget tilfreds initiativtaker.