Ørsjødal Høyres ordførerkandidat

Geir Jostein Ørsjødal blir Inderøy Høyres ordførerkandidat ved kommunestyrevalget neste høst.

ORDFØRERKANDIDAT: Geir Jostein Ørsjødal er Inderøy Høyres ordførerkandidat.  Foto: Privat

Nyheter

Torsdag denne uken har lokalpartiet nominasjonsmøte der det kun står en sak på dagsordenen: Valg av ordførerkandidat. Resten av lista skal nemlig velges i oktober.

Nominasjonskomiteen i Inderøy Høyre ble satt ned den 22. februar i år og består av Maja Melhus, Terje Arnevik, Torbjørn Hågensen og Elisabeth Gausen. Komiteen har etter grundige vurderinger landet på at den ønsker Geir Jostein Ørsjødal som ordførerkandidat ved kommende kommunestyrevalg og legger følgende til grunn:

«Geir Jostein har lang og brei erfaring fra både politikk og arbeidslivet. Mangeårig lokallagsleder i partiet, noen år som nestleder i Nord-Trøndelag Høyre og sitter nå i arbeidsutvalget og leder for havbruksutvalget i Trøndelag H. Han har også vært Fylkessekretær en kort periode og gjennomførte Høyres lederskole sist vinter. Har jobbet mange år i industrien ved Norsk Limtre. Utdanning fra Mære LBS og fagbrev innen byggfag. Blid og omgjengelig med et stort sosialt nettverk både i og utenfor politikken. 2 barn og snart gift med Hilde Melhus.»