VOI VOI goes bananas

Eventbyrået VOI VOI skal stå for serveringen under Inderøyfest. I tillegg har de tatt utfordringen med å åpne en pop-up butikk på Straumens Dag.

GOES BANANAS: De tre damene bak VOI VOI eventbyrå er matleverandør under Inderøyfest og Straumens Dag, og fra v. Hedda Thomassen, Camilla Larsen og Maren Brekkvassmo Myrvold vil gjøre sitt for at folk skal trives.  Foto: Nina Fossum

Nyheter

Damene bak VOI VOI eventbyrå er Maren Brekkvassmo Myrvold, Hedda Thomassen og Camilla Larsen, og til Inderøyfest har de rett og slett tenkt å gå «bananas».

– Vi tenker å innføre Inderøy som Nordens Hawaii, og det er sant at vi går litt bananas akkurat nå med mange baller i luften, ler de travle damene. De innrømmer også at Hawaii-inspirasjonen kom da de sprang rundt under vannsprederen for å avkjøle seg for noen dager siden mens de gledet seg til Inderøyfest.