Ønsker seg flere karer

Røra Songlag jakter de dypere stemmene i blandakoret, og det hadde passet bra å få inn noen nå, når en ny forestilling er i startgropa.

BLIR SATT PRIS PÅ: – I Røra Songlag setter vi umåtelig pris på mannfolka, så vi håper at flere vil slå seg med i koret når de ser hvor pent vi steller med dem, lokker kordamene.  Foto: Reidar Sundal

Nyheter

Konserten det er snakk om vil bli å høre i månedsskiftet oktober/november, med tre spillesteder: Røra, Steinkjer og Verdal. Ved denne anledning er ikke songlaget de eneste som entrer scenen, de har nemlig alliert seg med gladjazzgruppen Bajazz Trad. Band, som til daglig teller sju musikere.

Variert

– Repertoaret vil bestå av rundt tjue låter, fordelt på to avdelinger. Noe blir bare kor, noe bare tradjazz, og mye blir felles, med solister innimellom. Vi starter musikalsk i New Orleans, der dixielandmusikken har sitt utspring, så beveger vi oss litt hit og dit, med et par personer som veileder oss på veien, sier kapellmester Roy Waade. Han har for øvrig sin egen teori om den noe lave bemanningen i de maskuline rekkene i koret: