Folksomt på utstillingsåpningen

Folk gikk mann av huse for å få med seg åpningen av sommerutstillingen i Nils Aas Kunstverksted.

ÅPNET: Kurator Cathrine Hovdahl Vik sto for åpningen av utstillingen, som samlet et stort publikum. 

TIL STEDE: Kunstner Kjell Erik Killi-Olsen var til stede under åpningen i Nils Aas Kunstverksted. 

LEDET: Formidlingsansvarlig ved Kunstverkstedet, Solveig Viken, ledet åpningsseansen. 

Nyheter

Årets sommerutstillere er Kjell Erik Killi-Olsen og Nils Aas. Utstillingen har fått tittelen Retrospekt og viser bredden i Killi-Olsens kunstnerskap og den dekker to etasjer. I hovedgalleriet står han i spenn med den permanente installasjonen av Nils Aas. Her kan en nyte to norske giganter innen hvert sitt respektive formspråk, tema og uttrykk.

Det var kurator Cathrine Hovdahl Vik som sto for åpningen der Kjell Erik Killi-Olsen var til stede. Under åpningen spilte professor og cembalist Ketil Haugsand. Formidlingsansvarlig ved Kunstverkstedet, Solveig Viken, ledet åpningsseansen.

(Les mer om åpningen i papir- og e-utgaven av Inderøyningen som kommer på fredag.)