Landets eldste søskenflokk

Edin Tore Tunset har i sommer vært med på en helt spesiell markering. Den spreke Inderøy-pensjonisten var nemlig med da landets og mest sannsynlig verdens eldste søskenflokk møttes til treff.

HISTORISK SAMLING: I løpet av dette kalenderåret vil denne søskenflokken være til sammen 1000 år. Foran fra venstre ser vi Gunn M. Rognstad Holmvik, Jorunn Ingebjørg Frydenlund, Marvin Ronald Tunset, Aud Margit Tunset og Torbjørn Jan Tunset. Bak står fra venstre Kjetil Arnfinn Tunset, Arnt Johan Tunset, Fred Jostein Tunset, Nils Tunset, Astrid Elise Tunset, Åse Ingjerd Tunset, Edin Tore Tunset og Terje Birger Tunset. 

Vi har hatt god kontakt selv om vi er mange

Nyheter

Edin Tore er en av 13 søsken som vokste opp på en gård i Sortland før, under og etter andre verdenskrig.