Prisdryss på premierefesten

Guttene fra Inderøy har all grunn til å være stolte over årets innsats på Filmbussen. På premierefesten ble Iver Alexander Brevik Svenning tildelt Filmbussens ærespris, og Kiran Sundfær filmjuryens fagpris.

GODT SAMARBEID: Fra v. Kiran Sundfær fikk fagprisen, Iver Alexander Svenning Brevik æresprisen og Mathias Holst Iversen fikk prisen for beste mannlige skuespiller for innsatsen på samme film da Filmbussen var i Inderøy. 

Nyheter

Iver Alexander Brevik Svenning deltok i år på Filmbussen for tredje gang, mens Kiran Sundfær hadde deltatt én gang før. Begge liker å lage film også på fritida, så de var aldri i tvil om at de ville være med i år også. Det var et smart trekk, for på Filmbussens premierefest skulle det vise seg at det vanket priser til begge, samt til Mathias Holst Iversen fra Trondheim som også deltok her i Inderøy.