HOG Chapter 5 vakte oppsikt

Lørdag 25.august stoppet en kolonne med 60 blanke og flotte Harley-Davidson sykler opp for å tanke drivstoff på Shell i Inderøy. Gjett om gjengen vakte oppsikt.

BLÅTUR: Aldri har vel så mange Harley-Davidson sykler tanket på Shell samtidig. Gjett om de vakte oppsikt da de kom! trives på tur: RoadCaptain Jan Idar Smedhaug kunne fortelle at de har sansen for vakre Inderøy. 

Nyheter

Det var HOG Chapter 5 fra Trondheim som var ute på blåtur, og innlagt i ruta var en stopp i Inderøy.

– Vi er alle glad i Inderøya. Det er så flott her, sa RoadCaptain Jan Idar Smedhaug, som for øvrig har familie her som selvsagt møtte opp. Han kunne fortelle at følget besto av hele 60 Harley-Davidson sykler og totalt 70 førere, både menn og kvinner.

– Vi pleier å ha to faste turer i året, en Chaptertur på forsommeren og en blåtur på høsten. Nå kom vi fra Trondheim med ferge til Vanvikan og har en innlagt stopp her i Inderøy og en i Verdal før vi kjører videre til Åre der vi skal overnatte, røpet kapteinen. Han passet på at ingen av gjengen lyttet ettersom målet var hemmelig. Noen slo frampå om Brønnøysund, andre om Namsos. Ingen gjettet riktig, men alle var enige om at blåturer er gøy!

– Vi er en livat gjeng som trives på to hjul, og det er moro at vi er så mange som kjører sammen, var de enige om. HOG Chapter 5 er ikke en motorsykkelklubb, men en interesseorganisasjon for Harley-Davidson- eiere. H.O.G. (Harley Owners Group) er verdensomspennende, med over 1,2 millioner medlemmer.